Sınıfta kalan belediyeden tatlı ikramı!

Trabzon'da kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken ulaşımda yaşanan sıkıntılar vatandaşları canından bezdirdi.Trabzon'da kar yağışının günler öncesinden meteoroloji tarafından duyurulmasına karşın, kara hazırlıksız yakalanan Trabzon Belediyesi ise keli

Sınıfta kalan belediyeden tatlı ikramı!

Trabzon'da kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken ulaşımda yaşanan sıkıntılar vatandaşları canından bezdirdi.

Trabzon'da kar yağışının günler öncesinden meteoroloji tarafından duyurulmasına karşın, kara hazırlıksız yakalanan Trabzon Belediyesi ise kelimenin tam anlamıyla sınıfta kaldı.

Kar ile mücadele koordinasyon ekibi kurduklarını açıklayan Trabzon Belediye Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 43 araç ve 340 araç ile karla mücadele ettiklerini açıklarken Trabzon'da yaşayan vatandaşlar bu kar mücadelesinin nerede verildiği konusunda merak içerisine düştüler.

Trabzon'un ana caddelerindeki kaldırımlar yürünemez halde iken, ellerindeki çekçeklerle karları temizlemeye çalışan belediye ekiplerinin bu uğraşlarında ilkel metotlarla başarı sağlayamamaları Trabzonluları üzerken, toplu ulaşım araçlarının seferlerinin arttırılmaması ise tepkiyle karşılandı.

Trabzon'da ulaşım ile ilgili sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun toplu ulaşımdan uzak durmasına tepki göstererek "Trabzon'da ulaşımı dolmuş sistemiyle sürdürmeye çalışan ve bu konuda da ısrarlı olan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu umarız ki toplu taşımacılığın ve özelliklede raylı sistemin önemini bir an önce kavrar, dolmuşlar kar lastiği takmaması ve bir çoğununda karlı bir günde çalışmaması yüzünden mağdur olduk, belediye otobüsleride sefer sayısını arttırmadı" serzenişinde bulundular.

Trabzon halkı iki günde karla gelen bu karmaşayı yaşarken Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise bugün yaptığı açıklamada kar ile mücadelede başarılı olduklarını söyledi. Gümrükçüoğlu ayrıca Deliklitaş’taki Belediye Teknik Hizmetler bünyesinde kurulan ‘Koordinasyon Merkezi’ni’ ziyaret ederek çalışanlara tatlı ikram etti.

Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek çalışanlara tatlı ikram eden Gümrükçüoğlu, “Çalışanlarımızla iftihar ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz, elinize, kolunuza sağlık. Allah sağlık sıhhat içinde hayırlı ömürler nasip etsin. Allah kazadan beladan korusun. Vatandaş trafik kazasına uğramasın, yolda kalmasın, hastanelere rahatça ulaşsın diye çalışmalarınızı gece gündüz sürdürüyorsunuz. Gayretlerinden dolayı tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel