Silivri cezaevinden firar etti!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; hafta sonu yapmış olduğu operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirerek yine tacirlere geçit vermedi. KOM ekipleri; Çömlekçi Mahalle

Silivri cezaevinden firar etti!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; hafta sonu yapmış olduğu operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirerek yine tacirlere geçit vermedi. KOM ekipleri; Çömlekçi Mahallesinde yapmış olduğu operasyonda Orhan D. (43) adlı şahsa ait iş yerinde 390 paket kaçak sigara, 2 adet kaçak içki ve 83 adet “ECTASY” hap ele geçirildi. Şahsın uyuşturucu maddeleri iş yerinde sattığı ileri sürülürken gözaltına alınarak emniyete getirildi.

BİLETSİZ SEVKIYATA GEÇİT YOK

KOM ekipleri; İstanbul’dan Trabzon’a uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı istihbaratı aldı. İstihbaratta şahısların biletsiz olarak bindiği otobüs ile Trabzon’a harekete ettiği bilgisini aldı. Otobüsün Trabzon sınırları içerisine girmesini bekleyen ekipler Akçaabat ilçesine 5 KM kala aracı durdu ve arama yaptı. Şüpheli olarak araçta iki kişi bulunuyordu. Biri 30  yaşındaki S.Ç ile diğeri 27 yaşındaki T.G’ye ait olduğu ileri sürülen çantada uyuşturucu madde ele geçirildi.

ÇANTADAN ZEHİR ÇIKTI

Çanta içerisinde 515 adet “ECTASY” hap ele geçirilirken 1 kilo 845 gram “ECTASY” ham maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar emniyete getirildi. Uzmanlardan edinilen bilgiye göre; 1 kilo 845 gram ham maddeden toplamda 5 bin adet “ECTASY” uyuşturucu maddesi yapılabileceği öğrenildi. Şahısların KOM Şubesindeki KBTlerinde T.G.’nin “Kasten Adam Öldürme” suçundan cezaevi firarisi olduğu ve 1 yıldır arandığı tespit edildi.

SİLİVRİ FİRARİSİ

T.G, Ergenekon davası ve Balyoz davası sanıklarının tutuklu bulunduğu İstanbul Silivri cezaevinden 10. 07. 2013 yılında kaçtığı öğrenildi. Hakkında arama kararı çıkarılan T.G, o günden sonra izini kaybetmeyi başarsa da Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü ekiplerinden kaçamadı. İki şahısta mahkemeye sevk edildi. Şahıslar hakkında uyuşturucu madde sevkıyatı yapmak ve satmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel