Silahlı Düğüne Soruşturma

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesine bağlı Ayder Yaylası'nda önceki gün yapılan çok sayıda silahların atıldığı düğünün görüntülerinin basında yer almasının ardından Rize Valiliği soruşturma başlattı.Ayder Yaylası'nda Aslıhan Sarı ile İbrahim Memoğlu'nun evlendiğ

Silahlı Düğüne Soruşturma

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesine bağlı Ayder Yaylası'nda önceki gün yapılan çok sayıda silahların atıldığı düğünün görüntülerinin basında yer almasının ardından Rize Valiliği soruşturma başlattı.

Ayder Yaylası'nda Aslıhan Sarı ile İbrahim Memoğlu'nun evlendiği düğünde atılan silah görüntülerinin televizyonlarda yayınlanmasının ardından İçişleri Bakanlığı'nın talimatı doğrultusunda Rize Valiliği soruşturma başlattı. Gelin ve akrabalarının silah attığı görüntüler basın mensuplarından istenirken, düğüne katılan ve silah attığı belirlenen şahısların ifadelerine başvurulmaya başlandı.

Görüntülerde gelin eline verilen tabancayla ateş ederken, geline çevredekilerin tabanca ve pompalı tüfeklerle eşlik ettiği görülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel