Silah ruhsatları Ambulans oldu

 Trabzon Valiliği tarafından, silah ruhsatlarından toplanan bağış paralarıyla satın alınan tam donanımlı bir ambulans törenle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne teslim edildi. Daha önce silah ruhsatlarından toplanan bağı

Silah ruhsatları Ambulans oldu

 

Trabzon Valiliği tarafından, silah ruhsatlarından toplanan bağış paralarıyla satın alınan tam donanımlı bir ambulans törenle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne teslim edildi. 

Daha önce silah ruhsatlarından toplanan bağışlarla bir anaokulu inşası yapan ve bir anaokulunun da temellerini atan Trabzon Valiliği, yapılan törenle yine bağış paralarıyla satın alınan tam donanımlı bir ambulansı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne teslim etti.

Törene Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü katıldı.

Ambulansın anahtar tesliminde konuşan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık “Vatandaşımızın her alanda memnuniyetini temin edebilmek için vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı içerisinde çalışıyoruz.

Sağlık da ülkemizin ve devletimizin en önemli öncelikli hizmetlerinden bir tanesidir. Belirli alanlarda Farabi Hastanemizin karaciğer ve böbrek nakli gibi alanlarda üstün başarılarının olduğunu biliyoruz. Bizler kendileriyle gurur duyuyoruz ama bunlar yeterli değil.

Bizler de hastanemizin daha ileri seviyelere ulaşması adına eksikliğini hissettiği bu tam donanımlı aracımızı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Baykal’a hediye ediyoruz. İnşallah bu araçla birçok insanımızın sağlığına kavuşmasında vesile oluruz” dedi.

Trabzon Valiliği tarafından kendilerine hediye edilen ambulans ile kendilerine sunulan desteğin devam etmesini dileyen KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, ”Özlemini duyduğumuz araçlar bunlar.

İnşallah bu araçlara ihtiyacımız pek olmaz ama yokluğunda sıkıntı çekmemek adına aracın bize hediye edilmesi konusunda Sayın Valimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aracı teslim alan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü ise desteklerinden dolayı Trabzon Valiliği’ne minnet borçlu olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel