Silah çekti araca el koydu

HABER61.NET – HABER SERVİSİ – Trabzon Ortahisar ilçesinde Pazarkapı mahallesinde araç içerisinde bekleyen 45 yaşındaki M.B, isimli şahsın başına öyle bir olay geldi ki eşi benzeri bir daha gözükmez gibi.Araç içerisinde oturan M.B’nin yanına gelen iki kişi

Silah çekti araca el koydu

HABER61.NET – HABER SERVİSİ – Trabzon Ortahisar ilçesinde Pazarkapı mahallesinde araç içerisinde bekleyen 45 yaşındaki M.B, isimli şahsın başına öyle bir olay geldi ki eşi benzeri bir daha gözükmez gibi.

Araç içerisinde oturan M.B’nin yanına gelen iki kişi silah çekerek araçtan M.B’yi indirdi. Aracı alan kimliği belirsiz şahıslar olay yerinden uzaklaştı. Çarşı Polis Merkezine giden M.B, polis ekiplerinden yardım istedi.

Polisler yapmış olduğu çalışmada aracı alan kişinin K.İ olduğunu tespit etti. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler