Şike Trabzon siyasetini karıştırdı!

UEFA Kongresi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçek ve tüzel kişiler vurgusunun ardından Trabzon'da olay yaratan ve Haber61.net'in yer verdiği haberlerin ardından gündemin seyri değişti.Erdoğan'ın kongrede konuşma yaptığı gün Haber61.net Spor Servis

Şike Trabzon siyasetini karıştırdı!

UEFA Kongresi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçek ve tüzel kişiler vurgusunun ardından Trabzon'da olay yaratan ve Haber61.net'in yer verdiği haberlerin ardından gündemin seyri değişti.

Erdoğan'ın kongrede konuşma yaptığı gün Haber61.net Spor Servisi'ne özel açıklamalarda bulunan MHP Trabzon Milletvekili ve eski Bakan Koray Aydın, "Başbakan'ın suçu kabul ettiğini" vurgularken, Aydın, ertesi gün AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar'dan karşı açıklama almıştı.

Bu açıklamaların ardından bugün de MHP Trabzon İl Başkanı, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar'a cevap verdi.

Konuyla ilgili bugün konuşan Başkan Birinci, “AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, milletvekilimiz Koray Aydın’ı suçlayıcı bir şekilde ‘Başbakan’ı eleştirenler kendi dönemlerindeki yolsuzluklara baksın’ diyorlar. Kuşkusuz bizim dönemimizde Bakan’ımız (Koray Aydın) bazı yolsuzluklardan dolayı suçlanmış ve bu suçlamalar karşısında da Yüce Divan’a gitmek için kendisi başvurmuştur. Neticede Yüce Divan’a gitmiş, yapılan o yolsuzluk ilgili suçlamaların asılsız olduğu Yüce Divan’ın kararı sonucunda da ortaya çıkmıştır.
 
Sayın Bakanımız o dönem haksız yere suçlanmıştır. Bunu da Yüce Divan tescil etmiştir. Sayın Adnan Günnar konuşmalarını yaparken, beyanatlarını verirken, daha dengeli, daha saygılı bir şekilde beyanatlar vermesini kendisinden bekliyoruz. İnşallah bundan sonra böyle yapar.
 
Adnan Bey’in yaptığı açıklamalar vicdani değildir, doğru değildir. Bizleri yaralamaktadır, hepimizi yaralamaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel