Şike anıtını mutlaka dikeceğiz

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.Demirkırlar Sanayi Sitesini ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, gittiği bir çay ocağında, ‘çaylar benden’ diyerek ocak başına geçti ve kendi elleri ile yaptığı çayları vata

Şike anıtını mutlaka dikeceğiz

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Demirkırlar Sanayi Sitesini ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, gittiği bir çay ocağında, ‘çaylar benden’ diyerek ocak başına geçti ve kendi elleri ile yaptığı çayları vatandaşlara servis etti. Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgilisi ile karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu, ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “ Allah izin verir ve vatandaş teveccüh gösterirse yine hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Vatandaş hakikati görmektedir

2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin mahalli seçim olmaktan çıktığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Memleket için söyleyeceğimiz bir şey var artık bu iş mahalli seçim olmaktan çıktı. İsrail’in ve Amerika’nın bu memleketi yıkmasına vatandaşların müsaade edeceği kanaatinde değiliz.  Hepimiz, vatandaşlar ve bütün siyasiler dâhil her türlü yolsuzluğun sonuna kadar karşısındayız. ‘Anında ve zamanında gecikmiş adalet adalet değildir’ anlayışıyla ne zaman tespit edilmişse o zaman hâkimin, savcının huzuruna çıkarılmasından yanayız. Ama memleketin borsasını sıfıra indirip, dövizleri fırlatıp, faizleri yükseklere çıkartıp, memleket ekonomisini çökertmek düşüncesine, planlarına ve kirli oyunlara da vatandaş en iyi şekilde karşı çıkacaktır. Bizim temennimiz odur. Zaten vatandaş hakikati görmektedir.

‘Şike Anıtı’nı dikmekte kararlıyız

Bir vatandaşın, “Başkanım şike anıtını dikelim millet bir görsün” şeklindeki isteği üzerine, “Onun yarışmasını açtık. Yarışmayı kazanana 20 bin TL vereceğiz. ‘Şike Anıtı’ diye dikeceğiz.  Bu konuda kararlıyız. Anıtın altına da millet görsün okusun diye mahkeme kararını yazacağız.” Şeklindeki ifadeleri vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel