Sigortasız hayatı unut örnek müdür Bulut

 Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Trabzon İl Müdürü Musa Bulut hafta sonunu hastane ziyaretinde geçirdi. 8 Mart dünya kadınlar günü olması nedeni ile kadın hastaları özellikle ziyaret eden Bulut, “ Kadınlar ülkemiz için çok önemli olduğunu.”ifade etti.Trabzon

Sigortasız hayatı unut örnek müdür Bulut

 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Trabzon İl Müdürü Musa Bulut hafta sonunu hastane ziyaretinde geçirdi. 8 Mart dünya kadınlar günü olması nedeni ile kadın hastaları özellikle ziyaret eden Bulut, “ Kadınlar ülkemiz için çok önemli olduğunu.”ifade etti.

Trabzon’un en fazla çalışan il müdürlerinden olan Bulut hastane ziyaretlerinde SGK’nın getirmiş olduğu yeniliklerden de vatandaşlara bahsetti. Bulut, “ Trabzon’un çeşitli bölgelerinde yapmış olduğumuz değişiklik ve yenilikler vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vere bilmek için. İş ve işlemlerde, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşa sunulmasında güler yüzlü olmamız gerektiğini söyledik. Bu formatla çalışan memur veya idareci arkadaşlarla beraber olacağımızı, kasıtlı davranan, vatandaşa kötü muamele edenlerle yolumuzu ayıracağız.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel