Sigaraya babası alıştırmış...

Samsun’da 60 yıldır sigara içen 71 yaşındaki Şakir Serçe, küçükken odun kömürü yeme alışkanlığından dolayı babasının kendisini sigaraya alıştırdığını, 60 yıl sonra sigaraya veda ettiğini söyledi. Samsun Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesi’ne 60 yıll

Sigaraya babası alıştırmış...
Samsun’da 60 yıldır sigara içen 71 yaşındaki Şakir Serçe, küçükken odun kömürü yeme alışkanlığından dolayı babasının kendisini sigaraya alıştırdığını, 60 yıl sonra sigaraya veda ettiğini söyledi.
 
Samsun Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesi’ne 60 yıllık sigara bağımlısı 71 yaşındaki Şakir Serçe, sigarayı bırakmak için başvuruda bulundu. Önce nikotin bağımlılık testi yaptıran Şakir Serçe, “Küçükken yaylalarda oyun oynarken kız kardeşlerim beni odun kömürü yemeye alıştırmıştı. Kömür yedikten sonra içim beton gibi oluyordu, sabaha kadar uyuyamıyordum. Kömür yemek alışkanlık yapmıştı bende. Babam ne yaptıysa bu alışkanlıktan vazgeçiremedi beni. Babam kömür yemeyi bıraktırmak için sigaraya alıştırdı beni. Başka türlü sigarayı bıraktıramadı bana. Ama bundan sonra sigarayı bırakmak istiyorum. Sağlıklı, huzurlu yaşamak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel