Seymenoğlu ile Bıyıklıoğlu'ndan mesaj

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ile Aydın Bıyıklıoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.    Seymenoğlu, yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının karşılaştıkları türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında yur

Seymenoğlu ile Bıyıklıoğlu'ndan mesaj

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ile Aydın Bıyıklıoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.    

Seymenoğlu, yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının karşılaştıkları türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında yurttaşların sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretlerinin iftihar kaynağı olduğunu belirtti. 
     
Sağlıkçının 'sıhhat' demek olduğunu vurgulayan Seymenoğlu, şunları kaydetti: 
     
''İnsanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, bizlerin daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan, bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilincinde olarak, sağlık sektörü çalışanlarına sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Sağlıkçıların 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum.'' 
     
''Sağlık hizmetleri devletin en öncelikli sorunları arasındadır''    
     
AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Türkiye'de ve Trabzon'da sağlık alanında önemli çalışmalara imza atan başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. 
     
Gelişmiş ülkelerde sağlık hizmetlerinin devletin en öncelikli sorunları arasında yer aldığını belirten Bıyıklıoğlu, şöyle devam etti: 
     
''Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması, sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir. Bu bakımdan gerek ülkemizde, gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Vatandaşlarımız da bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaktadırlar. 
     
Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi, hekim ve sağlık çalışanlarımız da sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmişlerdir. Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler