Sevgilisini bırakıp kaçtı!

Trabzon'da sevgilisiyle kavga eden 21 yaşındaki E.B. adlı kız, denize düştü. Paniğe kapılan erkek arkadaşı kaçarken, genç kız balıkçılar tarafından sudan çıkartıldı. E.B., kendisini denize itttiğini söylediği sevgilisinden şikayetçi oldu.Olay bugün  Karad

Sevgilisini bırakıp kaçtı!

Trabzon'da sevgilisiyle kavga eden 21 yaşındaki E.B. adlı kız, denize düştü. Paniğe kapılan erkek arkadaşı kaçarken, genç kız balıkçılar tarafından sudan çıkartıldı. E.B., kendisini denize itttiğini söylediği sevgilisinden şikayetçi oldu.

Olay bugün  Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki Faroz Balıkçı Barınakları'nda meydana geldi. Sahilde gezmeye çıkan E.B. ile sevgilisi 22 yaşındaki K.D. arasında tartışma çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre tartışma büyüyerek sürerken genç kız bir anda denize düştü. Bu sırada paniğe kapılan K.D. olay yerinden koşarak uzaklaştı.

 

E.B.'yi çevredeki balıkçılar ve vatandaşlar sudan çıkardı. Sahildeki bir temizlik işçisinin montu giydirilen E.B., polisler tarafından Trabzon Nümune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü ve ayakta tedavi edildi.Genç kızın erkek arkadaşı K.D. de bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınarak karakola getirildi. E.B.'nin, "Beni denize o itti" dediği K.D.'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

 

2 genç, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel