Sevgilim ödeyecek dedi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi  Kemerkaya Mahallesinde bir mağazaya giren kadın üzerine 1 adet mont, 1 adet kazak ve 1 adet keten pantolon giyerek beklemeye koyuldu. Kasiyer kendisine ödeme yapacak mısınız? Sorusuna erkek arkadaşım

Sevgilim ödeyecek dedi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi  Kemerkaya Mahallesinde bir mağazaya giren kadın üzerine 1 adet mont, 1 adet kazak ve 1 adet keten pantolon giyerek beklemeye koyuldu. Kasiyer kendisine ödeme yapacak mısınız? Sorusuna erkek arkadaşım gelip ödeyecek diyerek beklemeye koyuldu.

Mağaza görevlisi E.K, başka bir müşteri ile ilgilendiği sırada alışverişi yapan kadın kaçtı. Bir süre sonra E.K, kadının  kaçtığını fark edince soluğu karakolda aldı. Çarşı Polis Merkezine giden E.K, şikayetçi oldu. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel