Sevgililer gününde ''Evet'' dediler

İlkadım’da evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen çiftler “14 Şubat Sevgililer Günü” nikah masasına oturdu.İlkadım Belediyesi Nikah Memurluğu, Sevgililer Günü’nde de evlenmek isteyen çiftlere kapılarını açtı. Sevgililer Günü’nde, hiz

Sevgililer gününde ''Evet'' dediler

İlkadım’da evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen çiftler “14 Şubat Sevgililer Günü” nikah masasına oturdu.

İlkadım Belediyesi Nikah Memurluğu, Sevgililer Günü’nde de evlenmek isteyen çiftlere kapılarını açtı. Sevgililer Günü’nde, hizmet veren evlendirme memurluğu nikah kıydırmak isteyenlerle doldu taştı. Yıldıray Çınar Kültür Merkezi Evlendirme Memurluğu’na 14 Şubat Sevgililer Günü’de başvuran 21 çiftten evlilik yolunda ilk adım 14 Şubat 2014 saatlerin 14.00 gösterdiği bu özel güne saklayan Nurgül Köse, Eren Yurdakan çiftinin nikahını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kıydı. Genç çiftin nikahı kıyarken espri ve şakalar yapan Başkan Demirtaş, “14 Şubat bir tek güne sığdıramadığımız, hayatımızın her anında yer alan sevgi denilen kutsal duygunun, sembolik olarak kutlandığı gün. 14 Şubat, yaşamın özü, anlamı olan ve yaşamı güzelleştiren duygularımızı sembolik de olsa anladığımız ve anlattığımız gün. Bu duygu ve düşüncelerle yolu sevgiden geçen herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor, genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

“BİZİ BİRBİRİMİZE YAKINLAŞTIRAN DUYGU SEVGİDİR”
Yurdakan çiftinin evlilik cüzdanın gelin Nurgül hanıma takdim eden Başkan Demirtaş, evlilik yolunda ilk adım attıkları birlikte bir hayat sürmek adına imza altına alınan nikah kalemini damat Eren beye takdim etti. Genç çifte kahve-fincan takımı hediye ederek çiftte sürpriz yapan Başkan Demirtaş, “Bizi birbirimize yakınlaştıran duygudur sevgi. Sevgilerimizi paylaşalım ve çoğaltalım” şeklinde tavsiyelerde bulundu.

EN GÜZEL SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ
Çiftler nikah sonrası yaptığı açıklamada, önceden aldıkları kararla 14 Şubat Sevgililer Günü’nde tanışıp 1 yıl sonra aynı günde nikah yaptıklarını, böylece birbirlerine en güzel Sevgililer Günü hediyesi verdiklerini söyledi.
İlkadım Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Mecidiye, Çiftlik, Fatih Sultan Mehmet, Gazi Caddesi ve 100. Yıl Bulvarı üzerinde vatandaşlara 10 bin adet gül dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel