Sevdiği köpeğin saldırısına uğradı! 12 yaşındaki çocuk yaralandı

Rize’nin Güneysu ilçesinde 12 yaşındaki çocuk sevdiği köpek tarafından saldırıya uğrayarak yaralandı.

Sevdiği köpeğin saldırısına uğradı! 12 yaşındaki çocuk yaralandı

Rize'nin doğal güzellikleri ile ünlü Güneysu ilçesinde yaşanan olay, 12 yaşındaki E.B.'nin sevdiği köpeğin saldırısına uğramasıyla büyük bir üzüntüye neden oldu. Selamet Köyü'nde evinin önünde oyun oynayan E.B., yanına yaklaşan köpeği dostça karşılamak amacıyla evden getirdiği yiyeceği onunla paylaşmak istedi. Ancak, beklemediği bir anda yaşanan olayda, köpek ani bir saldırı gerçekleştirerek E.B.'ye zarar verdi.

Çocuğun ailesi, hemen Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi'ne başvurdu, ve iki kolundan yaralanan E.B. burada acil müdahale aldı. Sağlık profesyonelleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, E.B. ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler