Servisin gerçek şoförü bulundu

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, "Çocukların can güvenliğinden sorumlu olan bir kişinin böyle bir şey yapması kabul edilemez" dedi.Çelik, Rize'de çekildiği sanılan ve bir kız çocuğunun öğrenci servisi aracını kullandığı görüntülerinin bazı interne

Servisin gerçek şoförü bulundu

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, "Çocukların can güvenliğinden sorumlu olan bir kişinin böyle bir şey yapması kabul edilemez" dedi.

Çelik, Rize'de çekildiği sanılan ve bir kız çocuğunun öğrenci servisi aracını kullandığı görüntülerinin bazı internet sitelerinde yer aldığını söyledi.

Yaptıkları inceleme sonucunda görüntülerin Güneysu ilçesi Gürgen köyünde çekildiğinin belirlendiğini ifade eden Çelik, "Konuyla ilgili inceleme başlattık. Servis şoförünün M.T. olduğu belirlendi. Bu kişinin servis sürücülüğünün alınması gündeme geldi. Çocukların can güvenliğinden sorumlu olan bir kişinin böyle bir şey yapması kabul edilemez" dedi.

Çelik, ayrıca, M.D. hakkında işlem yapılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel