Servis devrildi: 2 ölü, 14 yaralı

Kaza, Samsun-Ordu Karayolu 18. kilometresi Gelemen mevkiinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy ilçesindeki sanayi sitesinde bulunan bir fabrikada çalışan işçileri iş çıkışı Çarşamba ilçesindeki evlerine götüren Vahit De

Servis devrildi: 2 ölü, 14 yaralı

Kaza, Samsun-Ordu Karayolu 18. kilometresi Gelemen mevkiinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy ilçesindeki sanayi sitesinde bulunan bir fabrikada çalışan işçileri iş çıkışı Çarşamba ilçesindeki evlerine götüren Vahit Demir (52) idaresindeki 55 AR 627 plakalı servis otobüsüne, aynı istikamete seyir eden ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 VL 3045 plakalı otomobil sağ yandan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu servis otobüsü şarampole yuvarlandı. Otobüsün tavan kısmının tamamen parçalandığı kazada 2 kadın olay yerinde hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Samsun Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ekipleri, itfaiye ekipleri, jandarma ekipleri ile Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kaza yerindeki dikenlik alanda yaralı ve ölü aradı. Kazaya sebep olan otomobil ise Çarşamba'nın Çınarlık mevkiinde yakalandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel