Serdar Bali ile TS'yi konuştular

İsveç Türk Gençlik Federasyonu (TUF) tarafından hazırlanan Köprü Kurma Projesi kapsamında İsveç'te yaşayan Türk gençlerinden oluşan bir grup, Trabzon'daki gençlerin sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerini takip edebilmek amacıyla Trabzon'a geldi. Proje

Serdar Bali ile TS'yi konuştular

İsveç Türk Gençlik Federasyonu (TUF) tarafından hazırlanan Köprü Kurma Projesi kapsamında İsveç'te yaşayan Türk gençlerinden oluşan bir grup, Trabzon'daki gençlerin sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerini takip edebilmek amacıyla Trabzon'a geldi.


Proje kapsamında İsveç'te genç olmak, gençliğin desteklenmesi ve İsveç Türk Gençlik Federasyonu'nun çalışmaları hakkında aktarımlarda bulunan İsveç ekibi Trabzon'un tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.


Etkinliğin ilk çalışmasında Trabzon Gençlik Merkezi gönüllü çalışanlarından Okan Yılmaz, Trabzon Gençlik Merkezinin çalışmaları ve gençlik politikaları ile ilgili bilgi verdi ve Trabzon'da yaşayan gençlerin sosyal yaşantılarını anlattı.
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü olan Şerif Özgür'ü de ziyaret eden gençler, Trabzon'daki gençlik ve spor faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Trabzon Gençlik Merkezinin ardından Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu gezen katılımcılar, Trabzon Profesyonel Futbolcular Derneği merkezini ziyaret etti.


İsveç Türk Gençlik Federasyonu (TUF) Başkanı Selçuk Ünlü, Olof Palme Center'in öncülüğünde hazırladıkları Köprü Kurma Projesi kapsamında Trabzon'u seçtiklerini belirterek Trabzonlu gençlerle beraber kurulacak ilişkileri geliştirip bu ilişkiyi İsveç'te sürdürmek istediklerini söyledi. Ünlü, amaçlarının dernekçilik ve gençlik hakları gibi konuları Trabzon'dan İsveç'e, İsveç'tekileri de Trabzon'a taşımak olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler