Şenol Güneş'in tercihi kim olacak?

Trabzonspor'un hocası Şenol Güneş, şimdi Kayserispor sınavı öncesinde kimi oynatacağını düşünüyor, hem orta alan hem de hücumda büyük rekabet yaşanıyorTrabzonspor’da üst üste gelen farklı Şanlıurfa kupa ve Gençlerbirliği lig galibiyetleri takımın moralini

Şenol Güneş'in tercihi kim olacak?

Trabzonspor'un hocası Şenol Güneş, şimdi Kayserispor sınavı öncesinde kimi oynatacağını düşünüyor, hem orta alan hem de hücumda büyük rekabet yaşanıyor

Trabzonspor’da üst üste gelen farklı Şanlıurfa kupa ve Gençlerbirliği lig galibiyetleri takımın moralini üst noktalara taşırken, kadroda yaşanan gelişmeler de teknik direktör Şenol Güneş’i bir hayli sevindiriyor. Çünkü Avni Aker’deki Kayserispor mücadelesi öncesinde Bordo-Mavililer’de biraz halsiz olduğu belirtilen Bamba dışında eksik bulunmuyor.
 
Bu durum aynı zamanda büyük bir kadro rekabetini de kaçınılmaz kılmakta. Karadeniz temsilcisinde özellikle orta alan ve hücum bölgesinde Şenol Güneş’in tercihleri merak konusu. Bamba oynamazsa geçen haftanın başarılı ismi Mustafa’nın yeri garanti. Orta sahaya gelince... Sapara dönüyor, Colman formda ve Adrian formda. Hatta genç Soner de ilk 11’i zorluyor. Bu bölgede sadece Zokora’nın yerinin garanti olduğunu söylemek mümkün, diğer oyuncular arasında tercih son ana kadar gizli netlik kazanmayacak.
 
Janko dönüyor
 
Olcan’ın muhteşem dönüşü de genç yıldızı vazgeçilmez kılıyor. Sol kanatta onun forması garanti ama sağ bölge belirsiz. Halil ve Yasin ikilisi kapışacak. Forvete gelince... Janko iyileşti ama hocası daha önce yaptığı gibi orta alandan bir oyuncuyu onun yerine çekip sürprize imza atabilir. Ayrıca genç Emre Güral’ın da şans bulma olasılığının yüksek olduğu edinilen bilgiler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler