Şener'in mutlu günü!

Saraç ve Şener ailelerinin en mutlu günü. Ali-Hikmet Şener çiftinin yakışıklı oğulları Samet Şener, Sinan-Aynur Saraç çiftinin güzeller güzeli kızı Sinem Şener’le Remzi Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem düğün töreniyle bir ömür mutluluğa ‘evet’ dedi. T

Şener'in mutlu günü!

Saraç ve Şener ailelerinin en mutlu günü. Ali-Hikmet Şener çiftinin yakışıklı oğulları Samet Şener, Sinan-Aynur Saraç çiftinin güzeller güzeli kızı Sinem Şener’le Remzi Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem düğün töreniyle bir ömür mutluluğa ‘evet’ dedi. Taka Gazetesi Haber Müdürü Hakan Şener’in ağabeyi olan Samet Şener, Sinem Saraç ile 8 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Düğün töreninde şıklıklarıyla göz kamaştıran genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende Şener ve Saraç aileleri davetlilerle tek tek ilgilenerek mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Bizde Samet ve Sinem çiftine bir ömür huzur ve mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel