Şen'e Temel-Fadime Tepkisi

Trabzon’un Arsin ilçesi Gürsoylar Derneği Başkanı Hüseyin Gürsoy, ilçelerinin Temel ve Fadime isimleri ile son dönemde sıkça gündeme gelmesini eleştirerek “Sorunumuz Temel-Fadime ismi değil Temel ve Fadimeler’in yaşayacağı sosyal, güzel mekanlar ile moder

Şen'e Temel-Fadime Tepkisi

Trabzon’un Arsin ilçesi Gürsoylar Derneği Başkanı Hüseyin Gürsoy, ilçelerinin Temel ve Fadime isimleri ile son dönemde sıkça gündeme gelmesini eleştirerek “Sorunumuz Temel-Fadime ismi değil Temel ve Fadimeler’in yaşayacağı sosyal, güzel mekanlar ile modern yaşam alanları oluşturmak olmalı” dedi. 


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Gürsoy, ilçede hizmet yerine boş işlerle uğraşıldığını iddia ederek “İlçede birçok eksiğin olmasına ve yapılması gereken birçok işin olmasına rağmen ilçe de suni gündem oluşturularak göz boyanıyor. Basından takip ettiğimize göre Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ilçede Fadime, Temel, İdris gibi isimleri gündem yapıyor. Belki bunlar da olmalı fakat ilçede askerlik şubesi kaldırıldı.

Adliye ilçeden taşındı, ilçe köy haline döndü, bunlar gündem olsun isterdik. Sahil dolgu alanı ve ilçeye yapılacak olan yatırımlarla ilgili belediyenin öncülük ettiği vatandaşı direk ilgilendiren bir konuyla keşke ilçemiz gündeme gelse basına yansısaydı ? Sorunlar bitti mi ? Sorunumuz Temel-Fadime ismi değil Temel ve Fadimeler’in yaşayacağı sosyal, güzel mekanlar oluşturmak ve modern yaşam alanları oluşturmak olmalı. Başkanımıza soruyorum; kendisi çocuklarından kaç tanesini ismini Fadime, Temel, İdris gibi isimlerden koydu ?” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel