Sendika Belediye ile anlaştı

Hizmet-İş Sendikası ile Şalpazarı Belediyesi arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi anlaşma ile sonuçlandı. Belediyede imzalanan 2 yıllık toplu iş sözleşmesine göre kurumda çalışan 8 işçinin ücretlerine ilk yıl yüzde 20 ve ikinci yıl için de yüzde 20 zam

Sendika Belediye ile anlaştı

Hizmet-İş Sendikası ile Şalpazarı Belediyesi arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi anlaşma ile sonuçlandı.

Belediyede imzalanan 2 yıllık toplu iş sözleşmesine göre kurumda çalışan 8 işçinin ücretlerine ilk yıl yüzde 20 ve ikinci yıl için de yüzde 20 zam yapıldı.

İmza töreninden sonra bir açıklama yapan Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İhsan Bülbül, öncelikle geçmiş dönemlere ait işçi ikramiyelerini ödediği için Başkan Fehmi Cengiz'e teşekkür etti. Bülbül, Şalpazarı Belediye Başkanı Cengiz'in, işçileri bir maaş zammından daha ziyade ödüllendirmek istediğini söyledi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz de, işçilerin Belediye'nin aynası olduklarını ifade ederek, "İşçilerimiz kendi malları gibi kurumu koruyup, kolluyorlar. Hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyorlar. Biz de onların durumunu iyileştirmek istedik. Şalpazarı'na, işçilerimize ailelerine hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler