Sen misin camiyi çalan?

Haber61.net – Haber Servisi - Trabzon’un Yomra İlçesi Sancak Mahallesinde camii önünde bulunan yardım kutusunu çalarak kaçmaya çalışan 54 yaşındaki M.Y, Cemaat tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Edinilen bilgiye göre; M.Y, camii önünde bulunan i

Sen misin camiyi çalan?

Haber61.net – Haber Servisi - Trabzon’un Yomra İlçesi Sancak Mahallesinde camii önünde bulunan yardım kutusunu çalarak kaçmaya çalışan 54 yaşındaki M.Y, Cemaat tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Edinilen bilgiye göre; M.Y, camii önünde bulunan iki yardım kutusundan bir tanesi içerisinden bir miktar alarak kayıplara karışacağı esnada yakayı ele verdi.

Yomra İlçe emniyet müdürlüğüne getirilen M.Y, hakkında Mabetten hırsızlık suçundan işlem yapıldı. Camii cemaatin bir süredir bağış kutusundan hırsızlık olduğu için sürekli olarak kutuyu gözettikleri ve bu esnada yakaladıkları öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel