Sema Kızılcık'tan anlamlı ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Altı Nokta Körler Derneği, Spastik Çocukları Zihinsel Özürlüleri Eğitme ve Koruma Derneği ve Sakatlar Derneği'ni ziyaret etti. Beraberinde Vali Yardımcısı Aziz

Sema Kızılcık'tan anlamlı ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Altı Nokta Körler Derneği, Spastik Çocukları Zihinsel Özürlüleri Eğitme ve Koruma Derneği ve Sakatlar Derneği'ni ziyaret etti.

Beraberinde Vali Yardımcısı Aziz Mercan'ın eşi Suna Mercan ile birlikte ilk olarak Altı Nokta Körler Derneği'ne giden Bayan Kızılcık, Başkan Hasan Alemdar'dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Engelli vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Bayan Kızılcık, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını en iyi şekilde sürdürmeleri için elinden gelen yardımı yapacağını söyledi. Bayan Kızılcık, derneğin 1 yıllık kirasını düzenleyecekleri kermesler ve çeşitli etkinliklerle kendisinin ödeyeceği sözünü verdi. Daha sonra Spastik Çocukları Zihinsel Özürlüleri Eğitme ve Koruma Derneği'ni ziyaret eden Bayan Kızılcık, Dernek Başkanı Okyay Şenol ile yürütülen faaliyetler konusunda sohbet etti. Son olarak Sakatlar Derneği'ni ziyaret eden Bayan Kızılcık, Dernek Başkanı Tayfun Serdar'dan engelli vatandaşların yaşadıkları sıkıntılar konusunda bilgi aldı.

Özürlü vatandaşlarımızın toplumun ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine, üretici olarak aktif biçimde katılmaları gerektiğinin altını çizen Sema Kızılcık, özürlü vatandaşlarımızın sosyal hayat içinde normal yaşamlarını sürdürebilmeleri ve toplumla bütünleşmelerini sağlamaları noktasında toplum olarak üzerimize büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler