Sema Kızılcık Huzurevinde

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Huzurevi sakinleri ile yemekte bir araya geldi.Nihat Usta da düzenlenen yemeğe Bayan Kızılcık'ın yanı sıra Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Vali Yardımcısı Az

Sema Kızılcık Huzurevinde

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Huzurevi sakinleri ile yemekte bir araya geldi.

Nihat Usta da düzenlenen yemeğe Bayan Kızılcık'ın yanı sıra Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Vali Yardımcısı Aziz Mercan'ın eşi Suna Mercan, Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk, huzurevi çalışanları ve huzurevi sakinleri katıldı.

Bayan Kızılcık, huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, gül verdi. 1 Ekim'in Dünya Yaşlılar Günü olarak kutlandığını ifade eden Bayan Kızılcık, yaşlılarımıza olan sevgi ve saygımızın bir gün ve bir hafta ile ölçülmeyecek kadar fazla olduğunu kaydetti. Bayan Kızılcık, "Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan ve yaşamları süresince edindikleri deneyimleri genç kuşaklara aktararak, onları ülkesine daha yararlı kişiler olarak yetişmelerine katkı sağlayan yaşlılarımızın sorunlarına yardımcı olarak, gönüllerini hoşnut etmek amacıyla buradayız. Yaşlılarımıza olan saygımız, sevgimiz, ilgimiz, hizmetimiz bir gün, bir haftayla ölçülemeyecek kadar değerlidir." dedi.

Büyüklerine sahip çıkan toplumların medeniyeti yakaladıklarını ifade eden Bayan Kızılcık "Yaşlılarımız milletimizin gururudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin ortak görevidir. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi yaşlandıkları dönemde memnun etmek bizim görevimizdir." şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel