Selçuk Çebi ASKF'de

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, ASKF’yi ziyaret etti. ASKF başkanı Cahit Erdem “ Selçuk bizim örnek verdiğimiz sporculardan birisi. Duruşu yaşantısı ile sporcularımıza örnek gösterdiğimiz nadir sporculardan birisidir.

Selçuk Çebi ASKF'de
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, ASKF’yi ziyaret etti. ASKF başkanı Cahit Erdem “ Selçuk bizim örnek verdiğimiz sporculardan birisi. Duruşu yaşantısı ile sporcularımıza örnek gösterdiğimiz nadir sporculardan birisidir. Bu birikimlerini siyasete taşıyıp daha faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah seçilir. Sporu ve sporcunun sorunlarını bilen kişi Sorunları yaşayarak dünya şampiyonluğuna ulaştı. Çaresini de bilen bir kişi olarak hizmet edeceğine inanıyorum. Selçuk kardeşimin üzerinde emeğimiz var. Hiçbir zaman o emekleri inkar etmedi. Duruşu ve sevgisi ile gönüllerimize taht kurdu.”
 
Kendi alanında ziyaretler ve çalışmalar yaptığını sporun sorunlarını bildiğini söyleyen Dünya şampiyonu AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Selçuk Çebi” Bulunduğum ve geldiğim yeri asla inkar etmem. Yaşadığım koşulları, spordaki zorlukları çok iyi bilen biriyim. Sorunların çözümünü ve çıkış yollarını da biliyorum. Faydalı olmak için elimden geleni yapacağım”dedi
 
DOKA projesi kapsamında düzenlenen ve ASKF’nin organize edip üyelerine verdiği “Eğitim Yolu ile sporda şiddetin azalması projesi” ne ilgi büyük. Sporun içerisinde bulunan insanlara verilen bu eğitimden güvenlik görevlileri, emniyet mensupları, spor kulüplerinde görevli yönetici ve menajerlerde ders alıyor. Dünya şampiyonu Selçuk Çebi ise derste örnek sporcu olarak katıldı. Beden dili,öfke kontrolü gibi dersler veriliyor. Kurs ise iki hafta sürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler