Selçuk Aydın'a başarı plaketi!

WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonu,Milli gururumuz Selçuk Aydın’a başarılarından dolayı Darıcalı hemşerileri plaket verdi.Ziyarette Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, aynı beldeden olması hasebiyle Selçuk Aydın’a başarılarından ötürü plake

Selçuk Aydın'a başarı plaketi!

WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonu,Milli gururumuz Selçuk Aydın’a başarılarından dolayı Darıcalı hemşerileri plaket verdi.selcuk_aydin.20120120173538.jpg

Ziyarette Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, aynı beldeden olması hasebiyle Selçuk Aydın’a başarılarından ötürü plaket verdi. Plaketi Altınel’in elinden alan Aydın, “Burada yakınlarımın toplanarak bu şekilde bana ilgi göstermeleri beni bir hayli duygulandırdı. Onların desteğini, gücünü arkamda hissederek müsabakalara giriyorum. Onların bu desteklerini boşa çıkarmayacağıma söz veriyorum” dedi.

Belediye Başkanı Altınel ise, Selçuk Aydın’ın bir Darıcalı olarak başarılarından gurur duyduklarını ifade ederek, “Kendisi de bizim beldemizin evladı. Onun her maçını yürekten takip ediyor, kendisine yeni zaferlere imza atması yolunda dualar ediyoruz. Aldığı her başarı bizi gururlandırıyor. Ona ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Darıca Belediyesinde gerçekleştirilen plaket törenine belediye başkanı Altınel’in yanı sıra, muhtarlar, vatandaşlar ve belediye çalışanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler