"Şehrimizi geleceğe taşıyacağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamlarında ziyaret etti.AK Parti Trabzon Millet

"Şehrimizi geleceğe taşıyacağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamlarında ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, ziyaretlerde yaptığı konuşmada “Ülkemizde çağdaş normlara uygun, yaşanabilir şehirler, beldeler, köyler ve yaylalar oluşması için çalıştık. Bakanlıklarımızla, Belediyelerimizle, muhtarlarımızla tam bir uyum içerisinde çalıştık. Ayırım yapmadan makul taleple gelen herkese yardımcı olduk, katkı verdik, işlerini gördük. Bütün bunları yaparken Trabzon’un farklı bir yeri oldu. Doğduğum ve yetişip siyaset yaptığım şehre farklı bir heyecan taşıyarak hizmet ettim. Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi ve Belediye meclisi üyeleri başta olmak üzere STÖ temsilcileri ile daima irtibat halinde oldum ve bulunduğum makamda “milletime nasıl hizmet edebilirim” düşüncesi ile çalıştım.” dedi.

Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü: İl Genel Meclisi üyesi ve başkanlığı, İl başkanlığı ve bakan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Bu görevler bizim için çok büyük tecrübe oldu. Şimdide milletvekili için yola çıktık. Trabzon’umuzun beklentilerini yakinen bilen biriyim.  Şehrimizin tüm projeleri ve yeni beklentileri konusunda büyük bir çaba içersindeyiz. Bu itibarla enerjimizi tamamen şehrimizin geleceğine ve projelerine harcayacağız. Valilikle, Belediyelerimizle, sivil toplum örgütleriyle, ilimizin kanaat önderleriyle el ele vererek inşallah şehrimizi geleceğe taşıyacağız” dedi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’’te Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’ya milletvekilliği için çıktığı bu hizmet yolunda başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler