Şehit yakınları ve gazilerle bir arada

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Akçaabat ilçesinde yaşayan şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Akçaabat ilçesindeki bir restoranda verilen yemeğe, Sema Kızılcık'ın yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy ve eşi Bağnu U

Şehit yakınları ve gazilerle bir arada

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Akçaabat ilçesinde yaşayan şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. 

Akçaabat ilçesindeki bir restoranda verilen yemeğe, Sema Kızılcık'ın yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy ve eşi Bağnu Ulusoy, Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca, şehit yakınları ve gaziler katıldı. 
   
Kızılcık, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, ''Biz biliyoruz ki bu devlet büyük bir devlet, gücünü köklerinden alan bir devlet, gücünü birliğinden alan bir devlet. Bizim birlikteliğimizi hiçbir güç bozamayacaktır'' dedi. 
   
Trabzon'un tüm ilçelerini tek tek gezdiğini ifade eden Kızılcık, ''Şehit yakınlarımla, gazilerimle beraber oluyorum. Niyetimiz sizlerin üzüntüsüne ortak olup, sevinçlerinizi de aynı şekilde paylaşmak. Sizin yüzünüz güldüğü müddetçe devletin yüzü gülecektir. Bizler evimizde otururken, siz evlatlarını şehit vermiş çok değerli insanlarsınız. Sizlerin huzurunda saygıyla eğiliyorum. Evimin kapıları, telefonum 24 saat sizlerin emrinizde'' diye konuştu. 
     
Program, Kuran-ı Kerim okunması ve ardından edilen dua ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel