Şehit Kesimal Trabzon'a getirildi

Şırnak'ın Uludere ilçesinin Geymuşule üst bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimal'ın cenazesi, askeri uçakla Diyarbakır'dan Trabzon'a getirildi. Trabzon Havalimanı'nda Trabzon Vali V

Şehit Kesimal Trabzon'a getirildi

Şırnak'ın Uludere ilçesinin Geymuşule üst bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimal'ın cenazesi, askeri uçakla Diyarbakır'dan Trabzon'a getirildi. 

Trabzon Havalimanı'nda Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, 48'inci Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Kıdemli Albay İlhami Ulu, Trabzon Jandarma Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, çok sayıda subay ve polis tarafından karşılanan şehidimizin cenazesi, uçaktan alınarak ambulansa konuldu.

Şehit Kesimal'ın cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere ambulansla Rize'nin Ardeşen ilçesine gönderilirken, şehidin eşi ve kız kardeşi güçlükle ayakta durabildi.

Öte yandan Şehit Kesimal'ın, Fenerbahçeli futbolcu Serdar Kesimal'ın uzaktan akrabası öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel