Şehit Er Toprağa Verildi

Hakkari'de 18 Ağustos günü arazide arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçleriyle PKK terör örgütü militanları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İzzet Emir için Giresun'un Çanakçı ilçesinde askeri tören düzenlendi.Çanakçı Lis

Şehit Er Toprağa Verildi

Hakkari'de 18 Ağustos günü arazide arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçleriyle PKK terör örgütü militanları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İzzet Emir için Giresun'un Çanakçı ilçesinde askeri tören düzenlendi.

Çanakçı Lisesi bahçesinde düzenlenen törene Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Giresun Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı'na yeni atanan Tuğgeneral Halim Tırkas ile emekliye ayrılan eski komutan Dursun Ali Karaduman, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, şehit uzman çavuşun yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Giresun İl Jandarma Komutanı Yarbay Ahmet Naci Bakırcı, yaptığı konuşmada, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını belirterek ülkenin birlik ve bütünlüğünü tehdit eden bu tür girişimlere asla izin vermeyeceklerini söyledi. Törene katılan vatandaşlar ise attıkları sloganlarla terörü lanetledi.

Şehit Uzman Çavuş İzzet Emir'in annesi Zekiye hanım ve babası Mehmet Emir de oğullarının tabutu başında gözyaşı döktü. Mehmet Emir, tabutun başında bulunan oğlunun fotoğrafını öptü. Törene ambulansla getirilen 8 aylık hamile eşi Özlem Emir (25), bayan Astsubay Sezen Karatay ve yakınları tarafından teskin edildi. Üzüntüsünden ayakta durmakta zorlanan ve kendisine serum takılan Özlem Emir tören alanından ambulansla ayrıldı.

Şehit Uzman Çavuş İzzet Emir, öğle namazını müteakıben kılınan cenaze namazının ardından Sarayköy köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel