Şehit cenazesinde çelenklere saldırı! CHP ve İYİ Parti çelenkleri parçalandı

Şehit Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın cenaze töreninde CHP ve İYİ Parti tarafından gönderilen çelenkler parçalandı.

Şehit cenazesinde çelenklere saldırı! CHP ve İYİ Parti çelenkleri parçalandı

Kuzey Irak'taki operasyon sırasında 22 Aralık tarihinde şehit düşen Gümüşhaneli Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın cenaze töreninde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti tarafından gönderilen çelenkler kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar gördü.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olmuş ve bugün memleketi Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmıştı. Ancak cenaze töreni öncesinde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından gönderilen çelenk parçalanırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından gönderilen çelenkteki yazılar koparılarak yere atıldı.

Bu olay, cenaze törenindeki hüzünlü havaya gölge düşürdü ve toplumsal saygı ile birlikteliğe zarar verdi. Şehidin ailesi ve yakınları için zaten zor olan bu süreçte yaşanan bu olay, kamuoyunda üzüntü ve tepkiye neden oldu.

Şehit İsmail Yazıcı'nın cenaze töreninde yaşanan bu talihsiz olay, cenaze törenlerindeki saygı ve huzurun korunmasının önemini bir kez daha hatırlattı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlatılacağını ve faillerin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Şehit cenazesinde çelenklere saldırı! CHP ve İYİ Parti çelenkleri parçalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler