Seçimleri belirleyecek faktör

CHP'li belediye başkanı Volkan Canalioğlu ve Ak Parti arasında yaşanacak bu seçimde eski seçimlerin aksine gündem projeler olacak. MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından Haziran ayında geniş tabanlı bir toplantı ile gündeme bir kez daha taşınan Trabzon'un demir

Seçimleri belirleyecek faktör
CHP'li belediye başkanı Volkan Canalioğlu ve Ak Parti arasında yaşanacak bu seçimde eski seçimlerin aksine gündem projeler olacak.

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından Haziran ayında geniş tabanlı bir toplantı ile gündeme bir kez daha taşınan Trabzon'un demiryoluna kavuşma hayali bu kez belediye seçimlerinde belirleyici faktör olacak!

Canalioğlu da Özak'da destek verdi

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu MÜSİAD Başkanı Ahmet Sarı'nın ziyaretinde demiryolu projesine destek verdiğini belirtmişti. Bakan Faruk Özak ise geçen hafta yaptığı ilk seçim vaadinde karayollarını yaptık şimdi sıra demiryolunda diyerek yine aynı projeye destek verdi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Eren ve KTÜ rektörü Prof.Dr.İbrahim Özen de bu projeye destek verdiklerini kamuoyuna deklare ettiler.

Şimdi seçimlere az bir süre kala haber61.net Trabzon adına demiryolu projesi ile ilgili hangi tarafın daha ciddi bir adımı attığının takipçisi olacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler