Seçimlerde editör notu

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği seçimler sona erdi. Özellikle 17 Aralık operasyonlarının ardından gerçekleşen seçimlerde Türkiye ilk sayılacak badireler ile sandık başına gitti. Kasetler dendi skandallar dendi sonrasında ise bunların komplo olduğu vurgu

Seçimlerde editör notu

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği seçimler sona erdi. Özellikle 17 Aralık operasyonlarının ardından gerçekleşen seçimlerde Türkiye ilk sayılacak badireler ile sandık başına gitti. Kasetler dendi skandallar dendi sonrasında ise bunların komplo olduğu vurgulandı ve 30 Mart sabahına tüm ulus uyandı.

Tüm yurt sandık başına gitti. Trabzon'da 80 il gibi kendini yerelde yönetecek kişileri seçti. 19 Belediye başkanı büyük bir heyecan için sabah başlayan maratonu nefesini tutarak seyretti. Saatler akşam 16:00 gösterdiğin de ise sandıklar açıldı ve oylar sayılmaya başlandı.

Trabzon Merkez'de CHP biraz umutlu gibi gözükse de açılan sandıkların durumun hiç böyle olmadığını gösterdi. AK Partili seçmen "her şeye rağmen partime sahip çıkıyorum" dedi. CHP'de bu durum karşısında yapacak bir şey yok diyerek halkın oyları karşısında sükunetini korudu.

Bu seçimde de AK Parti Trabzon'un 16 ilçesini aldı ve başarıya imza attı. Bu seçimin bir galibi vardı. Oda MHP oldu. MHP hem ilde hem de bölgede oylarını artırmış gözüktü. Aslın da MHP Genel seçime antrenman yaptı diye biliriz.

Bizde Haber61.Net haber merkezi olarak demokrasi sınavını tamamlayan ve sandık başına giderek oy kullanan vatandaşlarımız ve okuyucularımıza bu teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz.

                                                                                                                                 EDİTÖR NOTU 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler