Seçim süreci sona erdi

 Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasında (GTSO) seçim süreci sona erdi. Mevcut Başkan İsmail Akçay, 5.kez yönetim kurulu başkanlığına seçildi.  Geçtiğimiz hafta sonu başlayan seçim sonucunda meclis üyeleri ve meslek komitesi üyelerinin seçimi gerçekleştirild

Seçim süreci sona erdi
 Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasında (GTSO) seçim süreci sona erdi. Mevcut Başkan İsmail Akçay, 5.kez yönetim kurulu başkanlığına seçildi. 
 
Geçtiğimiz hafta sonu başlayan seçim sonucunda meclis üyeleri ve meslek komitesi üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.
 
Seçim sonucunda GTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına İsmail Akçay seçilirken, Elbeyi Gergin Başkan Yardımcısı, Muammer Gürmen Sayman Üye, Süleyman Köprülü ve Hüseyin Ceylan üye olarak seçildi.
 
GTSO Meclis Başkanlığına ise Sebahattin Uçar seçilirken, yardımcılığına Hüseyin Canlı, katip üyeliğe Kamuran Gündüz seçildi. Meclis üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Adem Eryılmaz, Mesut Çimen, Ali Şişman, Muammer Gürmen, Adem Köse, Elbeyi Gergin, Aydemir Aydın, İsmail Akçay, Süleyman Köprülü, Hüseyin Ceylan, Cemal Kaanoğlu, Şaban Metintaş. Yönetim Kurulu Yedek üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Aydemir Aydın, Ali Şişman, Şaban Metintaş, Adem Eryılmaz.
 
Gümüşhane iş dünyasının kendisini bu göreve layık görmesinden dolayı memnun olduğunu belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, “Gümüşhane iş dünyasında seçme ve seçilme herkesin hakkı. Arkadaşlarımız bizi bu göreve layık gördüler. Bizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onlar adına daha çok çalışacağız. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel