Şavşat'ta kar yolları kapattı!

 Ardahan-Şavşat karayolu kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan-Şavşat karayolunda, Sahara bölgesinde etkili olan kar yağışı ve tipi yüzünden ulaşım sağlanamadığını b

Şavşat'ta kar yolları kapattı!

 Ardahan-Şavşat karayolu kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan-Şavşat karayolunda, Sahara bölgesinde etkili olan kar yağışı ve tipi yüzünden ulaşım sağlanamadığını belirtti.

Tipi şiddetini artırdığı için bölgede karla mücadele çalışmasına başlayamadıklarını ifade eden Yıldırım, "Görüş mesafesi sıfıra düştüğünden ekipler çalışma başlatamadı. Tipinin durmasını bekliyoruz. Ardahan-Posof karayolunda da zaman zaman kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Bu bölgede ekiplerimiz müdahale için hazır bekletiliyor. Posof merkeze de kar yağdı" dedi.

Öte yandan, Ardahan Orman İşletme Müdürlüğü'nün merkeze bağlı Ağzıpek köyünde düzenlediği fidan dikim töreni, kar yağışı ve tipi nedeniyle ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler