Trabzon' un Yenicuma mahallesinde hırsızlık amacıyla K. B’ye ait evin alt katında ki evlenme arifesindeki olan kızının evine girerek çeyiz sandığında bulunan iç çamaşırlarını M Ş, G E ve N K, adlı 3 bayan hırsız Mahallelilerin fark etmesi sonucu yakalanıp polise teslim edilmişti.
Yaklaşık 3 ay önce göz altına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen hırsızlık sabıkası 3 kadın zanlı çıkarıldıkları Trabzon 1. Asliye ceza mahkemesinde kendilerini savundular.
Zanlılardan M Ş, "ekonomik durumumuz iyi değil karnımızı doyuracak,, üstümüze bir şeyler alacak paramız yok. Girdiğimiz evde alacak bir şey bulamayınca sandık da ki don ve sutyenleri aldık. Bunları satmak için değil giymek için almıştık. Bu yüzden 3 aydır cezaevinde yatıyoruz. Don ve sutyen yüzünden insan 3 ay cezaevinde tutulur mu. Bırakın bizi bir daha tövbe" diyerek hakime yalvardı.
Diğer Tutuklu sanıklarında aynı şekilde ifade vermelerine rağmen mahkeme heyeti , daha önceden de sabıkaları olan kadınların tutukluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Satmak için değil giymek için...
Trabzon' un Yenicuma mahallesinde hırsızlık amacıyla K. B’ye ait evin alt katında ki evlenme arifesindeki olan kızının evine girerek çeyiz sandığında bulunan iç çamaşırlarını M Ş, G E ve N K, adlı 3 bayan hırsız Mahallelilerin fark etmesi sonucu yakalan
Yayınlanma:
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Bölgesel