Sarp Sınır kapısı felç oldu!

Gürcistan'daki yoğun kar yağışı ve gümrük sistemindeki arıza nedeniyle Sarp Sınır Kapısı'nda giriş ve çıkışlarda aksama yaşanıyor.Konuyla ilgili Artvin Valiliği'nden yapılan açıklamada, Gürcistan'da devam eden yoğun kar yağışı sonucu karayolu ulaşımında m

Sarp Sınır kapısı felç oldu!

Gürcistan'daki yoğun kar yağışı ve gümrük sistemindeki arıza nedeniyle Sarp Sınır Kapısı'nda giriş ve çıkışlarda aksama yaşanıyor.

Konuyla ilgili Artvin Valiliği'nden yapılan açıklamada, Gürcistan'da devam eden yoğun kar yağışı sonucu karayolu ulaşımında meydana gelen sıkıntılar ve Gürcistan gümrük sisteminde oluşan arıza nedeniyle Sarp Sınır Kapısı'ndan giriş çıkış işlemlerinde bugün saat 08.00'den itibaren aksamalar meydana geldiği kaydedildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sınırın Türkiye tarafında TIR kuyrukları oluşmaya başlamıştır. Sorunun giderilebilmesi için Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosluğu, Gürcistan Gümrük Müdürlüğü yetkilileri ve Türkiye'nin Batum Başkonsolosluğu ile görüşmeler yapılmış ve alınan cevapta, belirtilen sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulabilmesi için çalışmaların devam ettiği Valiliğimize iletilmiştir. Ticaret odaları ve nakliye firmaları bilgilendirilmiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler