Santranç'a Trabzon damgası!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Trabzon İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Okullar Bireysel Satranç Şampiyonası'nda 7 yaş kızlarda Avrupa ikincisi olan Eraslan için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafınd

Santranç'a Trabzon damgası!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Trabzon İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Okullar Bireysel Satranç Şampiyonası'nda 7 yaş kızlarda Avrupa ikincisi olan Eraslan için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ödül töreni düzenlendiği belirtildi. AVRUPA İKİNCİSİMilli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Cemal Kalyoncu, satranç öğretmeni Yusuf Tomar ile Eraslan'ın babasının katıldığı törende, Yağmur Eraslan'a plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel