Sanayiciler Trabzon'a Geliyor

Kısa adı OSBUK olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu'nun olağan toplantısı yarın Trabzon'da yapılacak.Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü salonunda, OSBUK Başkanı Mahmut Yılmaz'ın başkanlığında yapılacak toplantının açılış

Sanayiciler Trabzon'a Geliyor

Kısa adı OSBUK olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu'nun olağan toplantısı yarın Trabzon'da yapılacak.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü salonunda, OSBUK Başkanı Mahmut Yılmaz'ın başkanlığında yapılacak toplantının açılışını Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cirav yapacak.

Türkiye'deki 252 organize sanayi bölgesinden 135'nin üye olduğu OSBUK'un toplantısında, genel ve yerel sorunlar ele alınacak.

Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cirav, bölgelerin kendi aralarında yardımlaşmalarını sağlamak, ortak sorunları çözüme kavuşturmak amacıyla kurulan OSBUK'un Trabzonlu işadamlarının iştirakiyle organize ettiği toplantıda, ülkesel ve yerel bazdaki problemlerin de ele alınacağını belirterek, toplantıya Trabzon Valisi ve Belediye Başkanının da katılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel