Samsun'un doğalgazı kapatılacak

 SAMGAZ, Tekköy ilçesinin bazı mahallelerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı altyapı çalışmaları nedeniyle 24 saat boyunca doğalgaz arzını kapatacak. SAMGAZ Yatırım Müdürü Yılmaz Kolsan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve SASKİ tarafından

Samsun'un doğalgazı kapatılacak

 

SAMGAZ, Tekköy ilçesinin bazı mahallelerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı altyapı çalışmaları nedeniyle 24 saat boyunca doğalgaz arzını kapatacak. 

SAMGAZ Yatırım Müdürü Yılmaz Kolsan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve SASKİ tarafından gerçekleştirilecek alt yapı ve iyileştirme çalışmaları sebebiyle doğalgaz hatlarında deplase yapılması gerekliliği doğduğunu, bu sebeple Tekkeköy ilçesinin bazı mahallelerinde 14 Temmuz saat 08.00 ile 15 Temmuz saat 08.00 arasında doğalgaz arzının durdurulacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel