Samsun'u Yağış Bırakmıyor

Samsun'da, 3 gündür devam eden sağanak yağış çalışmaları etkilerken ekipler, yağışın durduğu anları değerlendirerek alt yapıyı yeniliyor.24 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin ardından kamu kurum ve kuruluşları 24 saat esasına göre, şehir merkezinde selden

Samsun'u Yağış  Bırakmıyor

Samsun'da, 3 gündür devam eden sağanak yağış çalışmaları etkilerken ekipler, yağışın durduğu anları değerlendirerek alt yapıyı yeniliyor.

24 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin ardından kamu kurum ve kuruluşları 24 saat esasına göre, şehir merkezinde selden zarar gören bölgelerin yeniden normal işleyişine döndürülmesi için çalışmaları sürdürüyor. 3 gündür devam eden ve yine su baskınlarına neden olan sağanak çalışmaların aksamasına neden oluyor.

Cadde ve sokaklarda alt yapıyı yenileyen ekipler, yağışın durduğu anlarda vakit kaybetmeden işe başlıyor, yağmur yağana kadar devam eden altyapı çalışmaları sağanak yağış başlayınca bırakılmak zorunda kalınıyor.

Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, sağanak yağışın yarın ili terk edeceği yönünde tahminlerde bulunurken, il genelinde belediye ekipleri, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ile itfaiye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekliyor. Samsun'da selin faturası ise ağır oldu.

Devam eden hasar tespit çalışmalarında toplam 1064 konut ve iş yeri zarar görürken, Tekkeköy, 19 Mayıs ve Bafra ilçelerinde de 11 köyde 3944 dekar alanda 678 bin 725 YTL'lik zarar oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel