Samsunspor'da istifa depremi

PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Adanaspor beraberliğinden sonra taraftarlarının tepkileri, küfür boyutlarına ulaştığı için istifa ettiğini açıkladı. Nuri Asan Tesisleri'nde bugün bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Emin Kar, isti

Samsunspor'da istifa depremi
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Adanaspor beraberliğinden sonra taraftarlarının tepkileri, küfür boyutlarına ulaştığı için istifa ettiğini açıkladı.
 
Nuri Asan Tesisleri'nde bugün bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Emin Kar, istifa kararını açıklarken şunları söyledi:
 
"Şehir takıma sahip çıkmıyor. Sadece 3-5 kişi destek veriyor. Ayrıca sosyal medyadan da şahsıma ve yönetimime karşı ağır eleştiriler var. Kulübün borcu çok fazla. Bu zamana kadar yaptığımız iyi şeylerden hiç bahsedilmiyor. Sadece alınan başarısız sonuçlar ön plana çıkartılıyor. Benim görevi bırakmamın Samsunspor'a büyük zarar vereceğini düşünmüyorum. Ocak ayında yapılacak olağan genel kurula kadar yönetimimiz kendi içerisinden bir başkan çıkartıp kulübü en iyi şekilde yönetmeye gayret gösterecektir. Çok yıprandım ve artık eşimle vakit geçirmek istiyorum."
 
Emin Kar, toplantıda sadece başkanlığı bıraktığını, yönetim kurulu üyeliğinin ise sürdüğünü ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel