Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Teknik Direktör Thomas Reis ile görüştü

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Almanya’da Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis ve Sportif Direktör Fuat Çapa ile yeni sezon çalışmalarına dair bir toplantı gerçekleştirdi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Teknik Direktör Thomas Reis ile görüştü

Yılport Samsunspor yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.

Bu doğrultuda Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, EURO 2024 F Grubu ilk maçında A Milli Futbol Takımımızın, Gürcistan ile oynadığı karşılaşmanın ardından Almanya’da Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis ve Sportif Direktör Fuat Çapa ile yeni sezon çalışmalarına dair bir toplantı gerçekleştirdi.

Gelecek sezon adına yapılacak transferler ile ilgili istişarelerde bulunulan toplantıda, Kırmızı-Beyazlılar’ın iç transferine dairde görüşmeler gerçekleştirildi.

Thomas Reis’in transfer listesinde bulunan oyuncularla temaslar kuracak olan Yıldırım’ın ilerleyen günlerde Reis ile yeni bir toplantı daha gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler