Samsun'dan Türkiye'yi sallayan proje

TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda “Suda Açılan Emniyet Kemeri” projesi 42 bin 494 proje arasında Türkiye birincisi oldu.Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, “45. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda “Bu

Samsun'dan Türkiye'yi sallayan proje

TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda “Suda Açılan Emniyet Kemeri” projesi 42 bin 494 proje arasında Türkiye birincisi oldu.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, “45. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda “Bu Benim Eserim” proje çalışmasında, “Su da Açılan Emniyet Kemeri’ projesinde Türkiye birincisi olan Gökçeçakmak Ortaokulu Proje Danışmanı Fen Bilgisi Öğretmeni Erdem Ünal ile Matematik Öğretmeni Gökhan Açıkgöz'ü makamında kabul etti.

Gökçeçakmak Ortaokulu Proje Danışmanı Fen Bilgisi Öğretmeni Erdem Ünal yaptığı konuşmasında, “ ‘Bu Benim Eserim’ Proje çalışmasında ‘Suda Açılan Emniyet Kemeri’ Projesi ile Gökçeçakmak Ortaokulumuz Türkiye birinciliğini almıştır. Sayın Valimizle bu başarımızı ve sevincimizi paylaşmak için buruya geldik. Bizlere verdiği desteklerden dolayı tüm öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz adına Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise, “TÜBİTAK tarafından organize edilen yarışmalar kapsamında ön elemeleri aşan, ilimizi ve bölgemizi temsil etmek üzere Ankara’ya giden projelerimizden ‘Suda Açılan Emniyet Kemeri’ Projesi Türkiye birinciliğini almıştır. Bu anlamda ben bütün öğrenci arkadaşlarımızı kutluyorum. Onları yönlendiren onlara destek veren proje koordinatörü öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi kutluyorum. Bu işin en önemli safhasında yer alan öğrenci velilerimizi de ayrıca kutluyorum. Bundan sonraki yapacağınız çalışmalarınızda da başarılarınızın devamını dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından fen bilgisi öğretmeni Erdem Ünal, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a Gökçeçakmak Ortaokulu’nu tanıtan bir kitap takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel