Samsun'daki kazanın asıl gerçeği!

Samsun’da okul çıkışı 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi kız çocuğunun ölümüne sebep olan ehliyetsiz kamyon sürücüsünün yerine suçu babasının üstendiği ortaya çıktı.Tekkeköy ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi’nde 21 gün önce meydana gelen kazada, 19 Mayıs İlkokulu 2

Samsun'daki kazanın asıl gerçeği!

Samsun’da okul çıkışı 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi kız çocuğunun ölümüne sebep olan ehliyetsiz kamyon sürücüsünün yerine suçu babasının üstendiği ortaya çıktı.

Tekkeköy ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi’nde 21 gün önce meydana gelen kazada, 19 Mayıs İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Özge Nur Oğulluk (8), öğle arası yemek yemek için okuldan evine giderken 55 SM 314 plakalı kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Kamyonun sürücüsü olduğu iddia edilen Ramazan A. (38) gözaltına alınmış ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Tekkeköy ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Özge Nur Oğulluk’a çarpan kişinin Ramazan A. değil, ehliyeti bulunmayan 19 yaşındaki oğlu Rahmi A., olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Rahmi A., suçunu itiraf etti. Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen Rahmi A., "Babam ile birlikte kamyona kum çakıl yükleyecektik. Babam öğlen saati olduğu için arkadaşları ile birlikte yanımızdan ayrıldı. Ben de şantiyeye yemek yemek için yanımda arkadaşlarımla kamyonu aldım. Ordu yönüne yavaş hızla giderken çocuğa çarptığımı fark etmedim. Kaza bir anda oldu. Kamyondan aşağı inince yaralı kızı yerde yatarken gördüm. Yanımıza şantiyeden başka bir araç geldi ve beni götürdü. Babama olayı anlatınca ehliyetim olmadığı için suçu üstlendi" dedi.

Savcıya ifade veren Rahmi A., "teksirle bir kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Rahmi A., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel