Samsun'da feci kazada araç parçalandı! 1 ölü, 3 yaralı
Samsun'da park halindeki kamyona çarpan Tofaş parçalandı. Kazada araçta bulunan 1 kişi öldü, 1 çocuk 3 kişi ise ağır yaralandı.
Yayınlanma:
Samsun'da yoldan çıkıp park halindeki kamyona çarpan Tofaş marka otomobil parçalanırken, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Samsun-Ordu karayolunun 33. kilometresinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, N. B. idaresindeki Tofaş marka otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolun kenarında bulunan ve akaryakıt istasyonuna geçmek için bekleyen kamyona arkadan çarptı.

Kazada parçalanan Tofaş marka otomobilde bulunan N. B. (26) olay yerinde hayatını kaybetti, araç sürücüsü N.B. (38), F. B. Boğa (59) ve E. G. (13) ağır yaralandı.
Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel