Samsun'daki kaza Trabzon'u üzdü

 Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Ordu yönüne giden Seyhun Altunay (30) yönetimindeki 61 KD 720 plakalı otomobil, Akçay mevkisinde direksiyon hakimiyeti kaybolması son

Samsun'daki kaza Trabzon'u üzdü

 

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Ordu yönüne giden Seyhun Altunay (30) yönetimindeki 61 KD 720 plakalı otomobil, Akçay mevkisinde direksiyon hakimiyeti kaybolması sonucu orta refüje çarptıktan sonra karşı yola geçerek, önce Ali Yalnız'ın (35) kullandığı 34 GF 4608 plakalı kamyona çarptı, sonra Bekir Yıldırım (39) yönetimindeki 55 SP 141 plakalı kamyonet çarparak durdu.

 

Kazada kamyonet sürücüsü Bekir Yıldırım ile aynı araçta bulunan Ayşe Kartal ve otomobilde bulunan Özge Üstün Altunay olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan Hatice Orhan, otomobil sürücüsü Seyhun Altunay ile aynı araçta bulunan 5 yaşında olduğu öğrenilen ve henüz kimliği belirlenemeyen kız çocuğu yaralandı.

 

Yaralılardan Hatice Orhan ve Seyhun Altunay Terme Devlet Hastanesi'ne kimliği henüz belirlenemeyen ve durumu ağır olan kız çocuğu ise Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kazadan sonra kamyon sürücüsü Ali Yalnız gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel