Samsun'da yine kar tatili

İki gündür eğitimin yapılamadığı Samsun'da kar yağışının devam etmesi üzerine perşembe günü de il genelinde tüm okullar bir gün daha tatil edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle salı ve çarşamba günleri il genelinde okullar tatil edilmişti. Kar yağışının deva

Samsun'da yine kar tatili

İki gündür eğitimin yapılamadığı Samsun'da kar yağışının devam etmesi üzerine perşembe günü de il genelinde tüm okullar bir gün daha tatil edildi. 

Yoğun kar yağışı nedeniyle salı ve çarşamba günleri il genelinde okullar tatil edilmişti. Kar yağışının devam etmesi ve meteorolojiden alınan veriler doğrultusunda okullara bir gün daha ara verilmesi kararlaştırıldı. 

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle: "Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan olumsuz hava şartlarından dolayı, ilkokul, ortaokul ve liselerin 19 Şubat 2015 Perşembe günü bir gün tatil edildiğini açıkladı. Vali Vekilimiz Faruk Necmi Kurt ayrıca aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını ifade etti."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel