Samsun'da yer altına kablo döşerken...

Samsun'da yar altına elektrik kablosu döşeyen firmada işçi olarak çalışan bir genç, çalıştığı sırada silahlı saldırıda uğrayarak hastanelik oldu.Olay, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi Dr. Kamil Caddesi ile Atlas Sokağı'nın kesiştiği yerde meydana geldi.

Samsun'da yer altına kablo döşerken...

Samsun'da yar altına elektrik kablosu döşeyen firmada işçi olarak çalışan bir genç, çalıştığı sırada silahlı saldırıda uğrayarak hastanelik oldu.

Olay, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi Dr. Kamil Caddesi ile Atlas Sokağı'nın kesiştiği yerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, elektrik firmasının yer altına sokak üzerindeki elektrik kablolarını döşediği işte çalışan İlyas C.(22), silahlı saldırıya uğradı. Sağ üst baldırından giren kurşun bacak kemiğini parçaladı. Ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İlyas C., ameliyata alındı.

İlyas C.'nin iş arkadaşları polise verdikleri ifadede, olay yerine araçla gelen bir kişinin "Yola niye kum döküp kapattığınız?" diyerek silahla ateş açtığını söyledi.

Polis, kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler