Samsun'da yaşanan kazada AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti

Samsun'da yaşanan trafik kazasında AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti.

Samsun'da yaşanan kazada  AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti

Samsun'un Çarşamba ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu'nun ölüm haberi Artvin'i yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre, Tolgahan Topuz (22) idaresindeki 55 AGU *** plakalı otomobil, Çarşamba’dan Samsun istikametine seyir halindeyken Irmaksırtı mevkiinde Ü.K. yönetimindeki 58 ES *** plakalı kamyonete yandan çarpıp direksiyon hakimiyetini kaybederek bölünmüş yolun karşı tarafına geçti.

Topuz’un kullandığı otomobil daha sonra Samsun’dan Ordu yönüne giden AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu (25) yönetimindeki 06 DKU *** plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada O.B. idaresindeki 55 AKC *** plakalı otomobil de İslamoğlu’nun kullandığı otomobile arkadan çarptı.

Kazada ağır yaralanan İslamoğlu ve Topuz ile Topuz’un kullandığı araçtaki Nuh Ç. (22) ve Ertuğrul S. (26) sağlık ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İslamoğlu ve Topuz, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İslamoğlu'nun ölüm haberi Artvin'i yasa boğdu. Doğukan İslamoğlu'nun cenazesi Çarşamba'dan cenaze aracıyla Artvin'e gönderildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler